Vox Jubilans en West-Brabants Symfonieorkest zullen samen het passieconcert ten gehore brengen.
Vox Jubilans en West-Brabants Symfonieorkest zullen samen het passieconcert ten gehore brengen.

Vox Jubilans en West-Brabants Symfonieorkest brengen passieconcert

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op 14 april brengt het Gemengd koor Vox Jubilans o.l.v. Gunita Kronberga samen met het West-Brabants Symfonieorkest o.l.v. Carlo Nabbe het Passie Concert; Les sept paroles du Christ en Croix (de zeven laatste woorden van Christus aan het kruis) van César Franck.

Verder werken hieraan mee sopraan Anna Emelyanova, tenor Pim van Drunen, bas/bariton Noël Casteleyn, pianist Hikmet Bilalov. Dit concert is in de St. Josephkerk te Roosendaal. Aanvang 15.00u. Verwacht einde 16.30u.

Voor de pauze wordt o.a. gezongen O salutaris hostia-Be still,my soul-And the mother did weep en door het orkest de 8ste symfonie van Franz Schubert gespeeld. Na de pauze brengen koor en orkest en de solisten Les sept paroles du Christ en Croix.We hebben er allen flink voor geoefend en hopen dat u met velen naar dit mooie concert komt luisteren. Kaarten kunt u reserveren via a.spaninks@ziggo.nl of via 06-21298621. Ook voor aanvang concert kunt u in de kerk kaarten kopen.In de pauze en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en gezellig samen te zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief