Magazine wat de fanclub uitbrengt voor hun leden.
Magazine wat de fanclub uitbrengt voor hun leden.

Honderden ABBA fans komen naar Roosendaal

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op zaterdag 13 april organiseert de officiële internationale ABBA Fanclub zijn jaarlijkse internationale ABBA dag. Deze ABBA dag, gehouden bij Rottier Dance Studio, wordt bezocht door bezoekers uit alle delen van de wereld.

Overdag is er van alles te doen zoals een ruilbeurs, een doorlopende video­show en er zijn er diverse souvenirs te winnen waaronder enkele door de ABBA leden gesigneerde items!
Er zal zeker ook aandacht worden gegeven aan het feit dat het 40 jaar geleden is dat ABBA hun laatste wereldtournee heeft gedaan. Anders Hanser uit Stockholm zal te gast zijn en een presentie geven met door hem gemaakte beelden. Hij was destijds fotograaf van ABBA, o.a. bij de tour van 1979, en is tevens (nog steeds) bevriend met hun. In de avond vindt de befaamde ABBA disco plaats.

Fanclub
De fan club, die sinds 1986, bestaat heeft toestemming van en medewerking met ABBA. Het is de enige officiële fan club ter wereld, die zich niet in Zweden maar hier in Roosendaal bevind. Het Roosendaals postbusadres staat ook op vele CD/DVD releases, o.a. op de ABBA Gold waarvan er meer dan 31 miljoen zijn verkocht.
De fans kunnen later dit jaar twee nieuwe nummers verwachten (I Still Have Faith In You en Don’t Shut Me Down). De nummers zijn geschreven voor de toekomstige avatar show, waaraan ABBA zelf aan meewerkt en waarbij de band weer optreden maar dan als hologrammen.
Info/tickets: www.abbafanclub.nl/abbaday



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief