Foto: Remko Vermunt

Wie wordt de nieuwe nar van Tullepetaonestad?

ROOSENDAAL - Energiek, initiatiefrijk, inlevend en creatief. Het zijn slechts een paar eigenschappen die je volgens de Stichting Carnaval Roosendaal moet bezitten om in aanmerking te komen voor de rol van Nar van Tullepetaonestad.


Nar Milou besloot afgelopen carnaval, na vijf jaar, dat het genoeg is geweest. Ze nam afscheid als Nar van Tullepetaonestad en dat betekent dat er voor 11 november 2019 een nieuwe nar gevonden moet worden door Stichting Carnaval Roosendaal. Daarom is de stichting nu alvast begonnen met een sollicitatieprocedure. "We zoeken een persoon met een Tullepetaons hart, die goed over weg kan met de prallen en brakken en een Tullepetaonswaardige uitstraling bezit."

Sollicitatie

Daarnaast zoeken ze iemand die het liefst tussen de 20 en 30 jaar oud is, als vierder bekend is met het Tullepetaonse carnaval en bij wie het Tullepetaons carnaval door het bloed stroomt. Als nar moet je, samen met de sjampetter en de prins, vanaf het Priense Swaree beschikbaar zijn in de avonduren en vanaf het Zeulbandspektakel en tijdens hoogtijdagen moet je de hele dag beschikbaar zijn. "Denk jij de juiste persoon te zijn om de rol van Nar te vervullen? Stuur dan een sollicitatie voor 8 april 2019 met cv voorzien van foto en motivatie naar secretaris@tullepetaonsnieuws.nl" 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief