Popkoor Akkoord.
Popkoor Akkoord.

Ontmoet Akkoord op de Cuma

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Popkoor Akkoord is druk bezig met de voorbereidingen van hun zilveren jubileumshow op 21 september.

Elk koorlid is bij de organisatie betrokken: “We doen het echt helemaal samen. Iedereen is enthousiast bezig en het wordt een spetterende show! Een uniek concert in samenwerking met een aantal Roosendaalse verenigingen. Met onze dirigente Annalisa Schmad, pianist Polle Dujardin en voor de jubileumshow toegevoegde regisseur Jurgen Huigen, hebben we een kundig team aan de leiding en we worden extra ondersteund door een aantal Roosendaalse topmuzikanten. Aanstaande zondag op de Culturele Manifestatie presenteren we onszelf zowel in een stand als op het podium in de grote zaal, waar we van 17.05 uur tot 17.25 uur alvast een voorproefje geven van een aantal nieuwe nummers uit onze show.

In de stand zijn mooie prijzen te winnen, zoals een online cursus van 30 muzieklessen voor zang of instrument. En wat te denken van kaarten voor een muzikale happening in Ahoy of een prachtige uitvoering in het Concertgebouw. Ook voor de kinderen is er wat leuks te doen en te winnen.

Daarnaast is er nog een raad-spel waarbij we 2 vrijkaarten voor onze jubileumshow weggeven. De uitslag wordt bekend gemaakt op Facebook, dus like onze pagina en hou ons in de gaten.

Het zou fantastisch zijn als zondag ook oud-leden en fans onze stand bezoeken om herinneringen met ons te delen. We gaan er iets moois van maken!”

Voor meer informatie: www.akkoord.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief