Schilderij Ralph de Jong.
Schilderij Ralph de Jong.

Expositie en Live-optreden Ralph de Jongh

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op zondagmiddag 7 april zijn de schilderijen van Ralph de Jongh te bewonderen in Hotel Tongerlo. Natuurlijk zal Ralph er zelf zijn om de expositie op te luisteren met een live optreden. Een maand geleden was de release van een fantastische 4 CD box: Quantum. Een bijzondere verzameling van 4 CD’s met allemaal nieuwe eigen songs.

Ralph de Jongh: De Nederlandse blues ontdekking van de 21e eeuw door Roosendaalse legendarische drummer Elmore James van Dodewaard & legendarische Brainbox zanger Kaz Lux & ridder in de blues Harry ‘Cuby’ Muskee. Ralph de Jongh werd in 2011 door de Robert Johnson Foundation (USA) uitgenodigd om twee optredens te doen voor het 100 jarige Robert Johnson jubileum festival. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames. In een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden, in een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Ervaar de schoonheid van dit fenomeen. Dit is puur... Dit is Ralph de Jongh.... Dit is Emotie.

Afgelopen jaar heeft Hotel Tongerlo 18 werken van deze artiest aangekocht. Alle posters op de hotelkamers zijn dus vervangen door een origineel werk!

Buiten kijken en luisteren naar ‘De Nederlandse Bluesheld’ kun je dus ook een gesigneerde CD aanschaffen of een prachtig schilderij. Deze middag wordt Ralph muzikaal bijgestaan door Max Joosten & Elmore James. Aanvang: 14.00 uur. Entree gratis. Bloemenmarkt 2, Roosendaal.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief