Foto: Remko Vermunt

Basisschool Jeroen Bosch viert jubileum met reünie

ROOSENDAAL - Basisschool Jeroen Bosch viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum. Dat wordt gevierd met een feestweek voor de kinderen, maar later in het jaar wordt ook een reünie georganiseerd.


Op zaterdag 31 augustus staat voor alle oud-leerlingen, oud-medewerkers en betrokkenen deze reünie op de planning. "Het is voor het eerst dat we zo'n grootschalige reünie organiseren", vertelt conciërge Peter van Leeuwen. "In totaal hebben we het over ongeveer 2500 leerlingen die de afgelopen vijftig jaar op school hebben gezeten." Hoeveel van hen uiteindelijk naar de reünie gaan komen is ook voor Peter van Leeuwen lastig in te schatten. "Ik zou blij zijn als er driehonderd leerlingen naar de reünie komen, maar misschien zijn het er maar honderd en misschien wel vijfhonderd." Wie een bezoek wil brengen aan de reünie kan zich aanmelden via de website www.50jaarbsjeroenbosch.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief