Manuela Perinotto (l) en Ankie Hendriks knippen het lint door, wat de officiële opening van tweede stamtafel betekent. FOTO MARCELLE TAKX
Manuela Perinotto (l) en Ankie Hendriks knippen het lint door, wat de officiële opening van tweede stamtafel betekent. FOTO MARCELLE TAKX Foto: Marcella Takx

Tweede stamtafel opent op De Bloemschevaert

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Na de opening van de eerste stamtafel op Wiekendael, is nu ook de tweede stamtafel geopend. Dat gebeurde op De Bloemschevaert.

Ankie Hendriks, directeur sociaal domein van Gemeente Roosendaal, en Manuela Perinotto zorgden voor de officiële opening in De Bloemschevaert door het doorknippen van het lint. Ook was er een speciale rol voor mevrouw Schoenmakers, bewoonster van De Bloemschevaert. Zij mocht namelijk samen met een medewerker van de stamtafel het nieuwe logo onthullen.Uiteraard schitterde dit logo ook op de gebakjes waar de aanwezigen daarna onder het genot van een kopje koffie van smulden.

Een stamtafel is een soort koffietafel waar mensen elkaar, net als in de kroeg, kunnen ontmoeten. Mensen kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur binnenlopen voor een kopje koffie of thee. Daarnaast worden er verschillende activiteiten aangeboden op het gebied van vitaliteit, gezondheid, sport en ontspanning. Eerder ging ook al een stamtafel open bij Wiekendael. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief