Foto: Google Maps

Bewoners Panneboeter klaar met overlast van uitgaansleven

ROOSENDAAL - Wil het college een einde maken aan de overlastsituatie aan de Panneboeter in het centrum van Roosendaal? Die vraag heeft de Roosendaalse Lijst namens verontruste bewoners neergelegd bij het college van burgemeester en wethouders.


De bewoners ervaren vooral in de weekenden (meer dan verwachte) overlast, veroorzaakt door nachtelijke bezoekers aan het uitgaansleven van Roosendaal. "Naast geluidsoverlast in de nachtelijke uren aan de Bloemenmarkt, kort gelegen aan de ingang van de Panneboeter, is er ook sprake van wildplassen en overige handelingen die niet in het openbaar thuis horen", stellen Peter Raijmaekers, Eric de Regt en Rene van Broekhoven.

"Wij snappen dat wonen in het centrum tot mogelijk overlast kan leiden; deze situatie is echter te extreem om er niets aan te doen." Volgens de drie heren is inmiddels al gesproken met de wijkagent en hij zou met de genoemde overlast aan de slag willen gaan. "Om dit proces te bespoedigen, wil de Roosendaalse Lijst het College wat vragen stellen en een aantal oplossingsrichtingen meegeven." Zo wil de Roosendaalse Lijst onder andere weten of het college bekend is met deze situatie en of men bereid is om een einde te maken aan de overlastsituatie. 

"Ziet u mogelijkheden om naast lijfelijk toezicht door politie en handhaving extra veiligheids- en handhavingsmaatregelen te treffen zoals cameratoezicht en waarschuwingsborden, zoals die ook zijn geplaatst in de Molenstraat in Roosendaal. Zo ja, wat zijn hiervoor de stappen die u gaat zetten hierin?" 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief