Politiek wil subsidie voor activiteit stichting Heerl'k

ROOSENDAAL/HEERLE - Drie politieke partijen willen dat de gemeente Roosendaal alsnog 3000 euro subsidie verleend aan Stichting Heerl'k in Heerle voor de organisatie van de Kerstmarkt.


De subsidieaanvraag van Stichting Heerl'k is dit jaar te laat binnengekomen en daarom krijgt de stichting dit jaar geen subsidie voor het organiseren van een lokaal kerstfeest met een grote kerstmarkt. De Roosendaalse Lijst, VVD en Burger Belangen Roosendaal zijn het daar echter niet mee eens. "De subsidieaanvraag van Stichting Heerl'k' is in eerdere jaren steeds gehonoreerd en daaruit kan geconcludeerd worden dat het initiatief voldoet aan de vastgestelde criteria en randvoorwaarden voor subsidieaanvragen maatschappelijke initiatieven." Omdat de subsidieaanvraag van Stichting Heerl'k de enige is die te laat is binnengekomen, willen de drie partijen ervoor zorgen dat Heerle dit jaar toch een kerstmarkt heeft. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief