Foto: Gemeente Roosendaal

Opruimactie langdurig gestalde fietsen Stationsplein

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal en de Nederlandse Spoorwegen (NS) halen eind mei fietsen weg die te lang op het Stationsplein staan.


De tweewielers worden niet zomaar weggehaald. Ze zijn inmiddels gestickerd met de waarschuwing om ze weg te halen. Het gaat om fietsen die langer dan 14 aaneengesloten dagen op het plein staan.

Mocht de eigenaar de fiets na de waarschuwing niet weghalen, dan wordt dit door de gemeente en de NS gedaan. De verwijderde fietsen worden 13 weken lang gestald op het terrein van team Openbare Werken aan de Gewenten 40. De eigenaar kan daar gedurende die periode tegen betaling van 15 euro zijn of haar fiets ophalen en wel op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 14.00 uur.

Elk jaar worden veel fietsen langdurig gestald op het Stationsplein. Hierdoor staan er te veel tweewielers op het plein en is er voor andere mensen geen plek. Op het Stationsplein kan de fiets buiten gestald worden in de rekken. Daarnaast kan iedereen de fiets kwijt in de bewaakte fietsenstalling, de eerste 24 uur gratis. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief