Foto: Opsporing Verzocht

Rechtbank behandelt geruchtmakende kluisjesroof

ROOSENDAAL - Voor de rechtbank in Breda vindt dinsdag de inhoudelijke behandeling plaats van de zaak tegen de twee beveiligers die betrokken waren bij de geruchtmakende kluisjesroof bij het filiaal van de Rabobank in Oudenbosch. Dat gebeurde in het weekend van 3 en 4 maart 2018. 


De daders zouden daarbij zo'n 330 kluisjes gekraakt en leeggeroofd hebben. De twee beveiligers, afkomstig uit Roosendaal en Etten-Leur, worden verdacht van betrokkenheid bij deze roof omdat ze het alarm uitschakelden en de deuren van de bank openden. Uit meerdere kluisjes werden waardevolle spullen weggehaald, naast geld onder andere ook sieraden. Het merendeel van de gedupeerden is in de tussentijd schadeloos gesteld. 

De twee beveiligers zitten al meer dan een jaar in hechtenis. Overigens zijn de daadwerkelijke daders na de kluisjesroof naar het buitenland gevlucht. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief