De winnaars Marco Stad en Nico de Hoon hebben zojuist uit handen van Frank Voermans de Remmerswaal Accountants Duocup ontvangen. FOTO LOU AANRAAD
De winnaars Marco Stad en Nico de Hoon hebben zojuist uit handen van Frank Voermans de Remmerswaal Accountants Duocup ontvangen. FOTO LOU AANRAAD Foto: Lou Aanraad

Nico de Hoon en Marco Stad prolongeren titel in recreatieve tafeltennis-bekertoernooi

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - De hoofdprijs in de Remmerswaal Accountants Duocup ging, net als vorig jaar naar Nico de Hoon en Marco Stad van team Ut Twedde 2.0. Het was sinds 2006 en 2007 niet meer voorgekomen dat een team 2 maal achter beslag wist te leggen op de cup met de grote oren. Met 2 maal 3-0 winst waren Nico en Marco de duidelijke winnaars. Uit handen van Frank Voermans ontvingen beiden een beker behorende bij de eerste plaats, plus de grote wisselbeker: de Remmerswaal Accountants Duocup.

Team Nedro de Pin Pongers met Albert de Jong en invalster Sophie Dijkers eindigde op plaats 2 en mag zich een jaar lang de vice-kampioen noemen. Bakvis United met Wouter van Eekelen en invaller André Hoekstra eindigde op plaats 3. Net geen eremetaal was er voor de kampioenen uit 2017 De Lange Noppekes met Robert Huijbregts en Wim Bloemer.

De strijd om plaats 5 tot en met 7 werd gewonnen door De Blues Brothers Arno de Legé en Joery Hemelaar. Joery en Arno bleven de Markiezaat-delegaties De Krabbekes (Will Hopmans, René van der Heiden en Erik van Broekhoven) en Gratis Jupiler! (Joost Verbogt en Danny Bogers) voor. Plaats 8 was voor De F-side (Fred Buermans en Fred van Crugten).

In de strijd om de plaatsen 9 tot en met 12 was de halve finale tussen De Leurse Turfkes (Gerard Fransen en invaller Hans Visser) en De Swaffelende Swaenen (Michiel van Dooren en Michael de Nijs) superspannend, dus ook tijdrovend. Gerard en Hans wonnen met 3-2, maar in de finale tegen PiT (Pierre UijtdeHaag en Theo Coppens) ging het een stuk sneller, maar verloren ze wel.

De 2 Vraagtekens (Johnny Mijs en Paul van Delft) verloren eerst van PiT, maar compenseerden dat verlies, na een behoorlijke pauze, met een 3-0 zege op Michiel en Michael.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief