Boekenmarkt 2018. FOTO AD HUIJZERS
Boekenmarkt 2018. FOTO AD HUIJZERS Foto: Ad Huijzers

Tweede editie Boekenmarkt Roosendaal

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Zaterdag 15 juni wordt de tweede editie van Boekenmarkt Roosendaal georganiseerd op de oude Markt en in de Dr. Brabersstraat. Een boekenmarkt, waar de kwaliteit van standhouders en hun aanbod hoog in het vaandel staan. Met deze boekenmarkt zien we een mooie bijdrage in de ambitie van Roosendaal op het gebied van evenementen en citymarketing. De boekenmarkt is van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Meer dan 50 boekenkramen vol met een heel divers aanbod boeken. Zo zijn er standhouders met thrillers, streekboeken, antiquariaten met hun aanbod van bijzondere uitgaven, diverse stripboeken, fictie/non-fictie, kinderboeken, en nog veel meer.

De standhouders komen uit Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Ook de bezoekers komen uit een grote regio rondom Roosendaal. Met recht dat deze jaarlijkse boekenmarkt zeker een bezoek waard is. Mensen komen met lijstjeswaar boeken op staan, die ze al lang naar op zoek zijn. Anderen komen gewoon gezellig langs en lopen misschien per toeval tegen een bijzonder boek aan, dat ze aanspreekt.

Daags voor Vaderdag ook nog een kans om een leuk en bijzonder cadeau te kopen? Kom gewoon langs en laat u inspireren en informeren door de enthousiaste standhouders van Boekenmarkt Roosendaal.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met AHa-Events Brabant: ahaeventsbrabant@gmail.com of per telefoon (06-53684877).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief