Afbeelding
Foto: Rainer Sturm - Pixelio

Vrouwen- en meisjesafdeling explodeert bij BSC

Algemeen

ROOSENDAAL - Het afgelopen seizoen is BSC in de jeugd gestart met 2 meidenteams, tijdens de winterstop is daar nog een team aan toegevoegd en bij de start van seizoen 2019 - 2020 pakt BSC door met maar liefst 5 meidenteams. Deze groei bij de jeugd wordt ondersteund en mede mogelijk gemaakt door onze trotse sponsor!

Als de aanmeldingen in het huidige tempo binnen blijven stromen wordt dit alleen maar meer. BSC is hard op weg om niet alleen het hoogst voetballende vrouwenteam te faciliteren maar ook de grootste meidenafdeling van Roosendaal en omgeving te herbergen. Mede door de fantastische resultaten van het Nederlands vrouwenteam is het meiden en dames voetbal is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. BSC heeft een sterke dames afdeling, dames 1 voetbalt op 2e klasse niveau en heeft de ambitie om aankomend seizoen te promoveren naar de 1e klasse.

Er komen nu dus behoorlijk wat meidenteams bij, de dames afdeling gaat hiervan in de toekomst op diverse vlakken profiteren. Door de serieuze aanpak en de uitstekende faciliteiten binnen de club bruist het vrouwenvoetbal nu als nooit tevoren. Het afgelopen jaar heeft de vrouwen- & meidentak bij BSC een explosieve groei doorgemaakt van liefst 75 procent. BSC is heel blij met die vooruitgang en extra dynamiek bij de club.

Interesse?
Heb je interesse om mee te spelen bij een van de meiden of vrouwenteams? Neem gerust contact met ons op (via: jeugdzaken@bscroosendaal.nl) en kom vrijblijvend een aantal keren meetrainen! Lid worden? Volg de link: https://www.bscroosendaal.nl/658/lid-worden/
Laat je verrassen door de betrokkenheid van de leden, de ambities van de club, de onderlinge saamhorigheid, de passie voor het spelletje en het respect in sportbeleving. Schrijf je in bij BSC en voetbal hoe & wanneer jij dat wilt!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief