Selectiedames dansen op This is me!
Selectiedames dansen op This is me! Foto: Hans Slui

The Greatest Dynamo Show

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op zondag 23 juni a.s. is de eindejaarsvoorstelling van de Dynamo Dancers in de Kring in Roosendaal.

Voor de pauze danst elke groep een dans met een algemeen thema. In dit gedeelte laten ook de solisten, duo's, groepen en t team gedeeltes of geheel hun wedstrijddansen zien.
Ook de allerkleinsten van 3 tot en met 5 jaar laten zien wat ze al kunnen. Heel spannend natuurlijk. Maar ook voor de oudere meisjes en dames is het nog spannend. Want hoe zal het optreden gaan waar je al een heel seizoen op aan het oefenen bent.

De leidsters, Fleur Caniels, Rowy Goorden, Simone Bos, Esmee Suijkerbuijk, Margot Galama en Hedwig van Wezel hebben met hun leerlingen hard getraind om weer meer uit hun danseressen te halen dit seizoen. En met veel plezier natuurlijk voor zowel de juffen als de leerlingen.

Na de pauze wordt er een verhaal uitgebeeld, the Greatest Dynamo Show met als rode draad de muziek uit de film The Greatest Show.

Met in de speelrollen Paul Duisterwinkel en Noa Appelman.

Het gaat er eigenlijk om dat hoe je er ook uitziet, dat helemaal niet uitmaakt en iedereen een kans moet hebben.

En een kans krijgen alle leerlingen van de Dynamo Dancers op elk niveau in deze vrolijke dansvoorstelling, in leuke kostuums en op leuke muziek.

Voorstellingen zijn om 13.00 uur en om 15.30 uur in de kleine zaal van de Kring op zondag 23 juni a.s. Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van de Kring.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief