Foto: Vuelta

Zet het in je agenda: de data van La Vuelta zijn bekend

ROOSENDAAL - Unipublic, de organisator van La Vuelta, heeft de exacte data van de etappes bekend gemaakt. Op 14 augustus 2020 start La Vuelta in Utrecht. De derde Etappe, die start en eindigt in Breda, staat gepland voor 16 augustus. Daarbij wordt ook de gemeente Roosendaal aangedaan.


De Ronde van Spanje doorkruist in 2020 liefst 34 Nederlandse gemeenten in drie dagen. De organisatie is in handen van de steden Utrecht, 's-Hertogenbosch en Breda en provincies Utrecht en Noord-Brabant. De ploegenpresentatie is op donderdag 13 augustus in Utrecht. Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht: "Het is fijn dat de datum nu bekend is waarop de Vuelta van start gaat. Samen met alle inwoners en bezoekers van Utrecht en Noord-Brabant gaan we in 2020 een mooie zomer tegemoet." Ook burgemeester Depla is enthousiast. "Het wordt een prachtig feest van, voor en door bewoners, ondernemers en onze (internationale) gasten. De bijzondere band tussen Spanje en Nederland wordt daarmee nog verder versterkt."

De organisatie van La Vuelta Holanda is inmiddels - via verschillende brainstormavonden - in gesprek met sportverenigingen, scholen, culturele instellingen en ondernemers om te verkennen welke ideeën deze partijen hebben voor activiteiten rond het internationale wielerevenement in 2020. Qua thematiek wordt ingezet op de thema's feest, gezond stedelijk leven en duurzaamheid.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief