Vorig jaar werd de campagne voor het eerst uitgerold
Vorig jaar werd de campagne voor het eerst uitgerold Foto: Remko Vermunt

Warm welkom voor studenten in Roosendaal

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Het nieuwe studiejaar is begonnen en studenten kleuren de stad. In navolging van de succesvolle campagne van vorig jaar worden zij ook nu welkom geheten. Dit jaar beginnen er bijna 1.850 nieuwe studenten aan hun hbo- of mbo-opleiding. Elke nieuwe student krijgt een welkomstpakket met onder anderen een mooie drinkfles met daarop het logo van Roosendaal Citymarketing. Ook ontvangen ze een boekje dat vol staat met tips en een heuse Roosendaalse Bucketlist bevat.  

Roosendaal Citymarketing wil dat studenten kennismaken met de stad en dat zij zich hier welkom en thuis voelen. Via het online platform 'Studeren in Roosendaal' op Facebook krijgen studenten informatie, nieuws dat voor hen interessant is en worden zij geattendeerd op leuke (kortings)acties en evenementen die ze niet mogen missen. Daarbij werkt Roosendaal Citymarketing nauw samen met de scholen en gemeente. "Voor de ontwikkeling van de stad zijn studenten, jonge talentvolle mensen, in meerdere opzichten zeer belangrijk. Daarom willen wij hen verleiden, boeien en uiteindelijk binden aan Roosendaal", aldus Roland Jurriëns.

Korting 

In goede samenwerking met de winkeliers en horeca uit de stad zijn er het hele schooljaar leuke acties voor studenten. Zo krijgen zij in september de 2e kartheat gratis bij Kart Centre Roosendaal, kunnen ze voor €5 een anti-kater tosti met cappuccino halen bij het Wapen van Roosendaal en jumpen ze bij Krazy Kangaroo het hele schooljaar het 2e uur gratis. Een overzicht van alle acties is te vinden op www.roosendaalcitymarketing.nl/studeren



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief