Vlnr. Dj Peter van de Broek, Eric van Deelen, Mart Musters en George Fassaert met op de achtergrond de jongere Dj's in beeld. Op de dansvloer zou de hele avond uitbundig gedanst worden door menig Sooz bezoeker uit Nispen én Roosendaal.
Vlnr. Dj Peter van de Broek, Eric van Deelen, Mart Musters en George Fassaert met op de achtergrond de jongere Dj's in beeld. Op de dansvloer zou de hele avond uitbundig gedanst worden door menig Sooz bezoeker uit Nispen én Roosendaal. Foto: OLT Nispen

Muzikale estafette sluit zomervakantie goed af in Openluchttheater Nispen

Sport en vereniging

NISPEN - Zaterdag 17 augustus werd de muzikale estafette in Nispen goed bezocht! Nadat in de middag het spetterende optreden van Meziekmeneer Ronald en de instrumentenworkshop van Harmonie St Caecilia goed bezocht was, nam de DJ workshop het muzikale stokje over.

Van 20 tot 21 uur konden jongeren onder de 18 voor de 3e keer in Nispen komen oefenen om een echte Dj of Lj te worden. Deze keer waren er 8 aspirant Dj’s. Onder deskundige begeleiding van Bas en Luc van Boost for Youth experimenteerde zij volop met licht, geluid en zelfs rook.

Dat alles om op zaterdag 7 september samen met de Dj’s Dos Hermanos het eerste echte jongerenfeest in het Openluchttheater van Nispen te kunnen verzorgen. Dus ben je nog geen 18 en heb je zin in een Fissa! Noteer 7 september van 19.30 tot 22 uur alvast in je agenda!

De muzikale estafette sloot af met de Sooz Open Air. Hoewel deze editie vanwege de weersomstandigheden in de tent plaatsvond, mocht dat de pret niet drukken. De tent van het bewonersplatform Nispen overkapt het volledige Openluchttheater wat extra warmte, sfeer en gezelligheid met zich meebrengt.

Met het thema Woodstock For Ever als basis was er ruimte genoeg voor de Dj’s van weleer (Combi-soos, HDC2000 en People Relax) om de bezoekers met muziek uit de 60s, 70s en 80s de hele avond op de dansvloer te houden.

Met plezier wordt er uitgekeken naar de Nispense dorpsbraderie komende zondag 26e augustus, het Fissa! op 7 september, Nispen Klassiek op 8 september (met medewerking van het Zeeuws Vlaams Kamerorkest) de Kunstmarkt op 15 september ( met medewerking van vele kunstenaars en in het Openluchttheater Autumn Dream, Los Perdidos en Lad’sing) en de Spaanse avond tijdens de Open Air Bioscoop op 21 september.

En dan óók nog de Expositie De Kunst van Vrijheid georganiseerd door Stichting Cultureel Nispen 7, 8, 14 en 15 september in de kerk van Nispen: in de maand September: Nispen is the place to be!!

Kijk voor meer programma informatie van het Openluchttheater Nispen op www.oltn.nl of volg het theater op Facebook. Voor het programma van Nispen Inspireert kijk op www.cultureelnispen.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief