Afbeelding
Foto: Ben Zander

Temptation VIPS komen naar Roosendaal

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Liefhebbers van de guilty pleasure 'Temptation Island VIPS' staat op vrijdag 13 september een leuke avond te wachten in El Corazon. Tijdens een speciale Temptation-avond komen niemand minder dan Yasmin en Damian naar Roosendaal. Zou het vuurwerk deze avond nog een keer aangestoken worden?

De populaire serie is sinds 27 juni weer te zien op Videoland. De kijkers maakten toen kennis met de 'VIPS' van dit jaar: Fabrizio en Pommeline ('Temptation Island'),  Youtuber/presentator Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin (film Renesse), Damian en Shirley (Oh Oh Daar Gaan We Weer') en Quentin en Channah (Ex On The Beach). Inmiddels zijn we al heel wat afleveringen verder en is het nodige gebeurd. Zo hebben Quentin en Channah de villa verlaten, er is een nieuw Temptationkoppel bijgekomen en de relatie tussen Yasmin en Thomas is officieel voorbij. 

Het feest begint om 23.00 uur en eindigt om 04.00 uur. Overigens zijn niet alleen Yasmin en Damian van de partij, ook Bad Berry, DiGianni en MC Nash zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt. Entree is gratis, maar je moet wel zestien jaar of ouder zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief