Weinachtliche Musikantenstadl in St.Josephkerk

Door: Sandra Broosus algemeen

ROOSENDAAL - Die Roseländer Musikanten presenteren op zondagmiddag 17 december a.s. weer Eine Weihnachtliche Musikantenstadl in de St.Josephkerk in Roosendaal. Het is een middagvullend en stemmig luister- en kijkprogramma in kerstsfeer, dat nog grootser is opgezet dan voorheen en waarin blaasmuziek, koorzang en dans elkaar afwisselen.

Aan deze kerstuitvoering werken mee Die Roseländer Musikanten zelf met zang van de tenor Piet van der Hoeven en de zangressen Marjolein en Monique, het Damesensemble La Lisière uit Wouwsche Plantage, de volkskdansgroep Tschaveska uit Oud Gastel en De Bra Dancemasters uit Roosendaal. De aanvang van Eine Weinachtliche Musikantenstadl is om 14.00 uur. Toegangskaarten zijn te koop aan de ingang van de kerk.
Eine Weinachtliche Musikantenstadl wordt voor het zesde achtereenvolgende jaar in Roosendaal uitgevoerd. Steeds heeft de muzikale kerstmiddag veel publiek getrokken en te verwachten is dat ook dit jaar weer velen de weg naar de St.Josephkerk zullen vinden. Die Roseländer Musikanten genieten in de regio grote bekendheid vanwege hun veelzijde blaasmuziek, die steeds wordt afgestemd op de gelegenheid waarop wordt gespeeld. Op veler verzoek is het Damesensemble La Lisière weer te horen in het kerstprogramma, waaraan de zanggroep in het verleden meermalen heeft meegewerkt. Met de optredens van De Bra Dancemasters en de volksdansgroep Tschaveska krijgt de uitvoering van instrumentale en vocale muziek een extra dimensie. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief