Logo internetbode.nl/roosendaal

Honderden logistiek medewerkers gezocht

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - In samenwerking met de gemeente Roosendaal, diverse uitzendorganisaties, het Centrum Mobiliteit & Logistiek, Werkgevers Servicepunt West-Brabant en met financiële steun van de Provincie Noord-Brabant biedt stichting ViaQuales een opleiding tot Logistiek Medewerker met baangarantie aan. ‘In totaal zijn er honderden medewerkers voor in de logistiek nodig, dus wij zijn nog steeds op zoek naar geschikte kandidaten’ aldus Conny Wens van het Centrum Mobiliteit & Logistiek.


Samenwerken is de sleutel tot succes Door de komst van een aantal grote distributiecentra in de gemeente Roosendaal is een tekort aan arbeidskrachten ontstaan. ‘We merkten dat bedrijven niet meer wisten bij wie ze aan moesten kloppen voor de juiste medewerkers’. Uitzendorganisaties hebben vaak wel geschikte kandidaten maar zonder de juiste opleiding. ‘Daarom hebben wij alle partijen samengebracht en gekeken waar de behoeftes zitten’. ‘Zo is deze speciale opleiding voor logistiek medewerker tot stand gekomen en na gebleken geschiktheid 100% kans op een baan’. Geeft Arthur Popping van ViaQuales aan.

Zie jij een leuke job in de logistiek wel zitten? Meld je dan nu aan voor de vrijblijvende informatiebijeenkomst op donderdag 13 april a.s. De bijeenkomst bestaat uit een korte uitleg over het vak, de opleiding en de voorwaarden en eisen van deelname. Aansluitend daarop vindt een speeddate plaats, hier kun je kennis maken met toekomstige werkgevers.

Aanmelden of meer informatie: 088-0184300 / info@viaquales.nl.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief