Logo internetbode.nl/roosendaal

De Corneliusflat is officieel heropend

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Op vrijdag 16 december hebben Toine Theunis, Wethouder van de gemeente Roosendaal en Joost Konings, directeur van Koninvest Vastgoed De Corneliusflat officieel heropend.

Ten overstaand van ca. 60 betrokkenen, uitvoerende partijen, projectpartners en huurders, werd het originele straatnaambord feestelijk onthuld. Met de opening van dit schitterende nieuwe wooncomplex is de eerste grootschalige kantoortransformatie in Roosendaal een feit. Om gehoor te geven aan de groeiende vraag naar betaalbare seniorenwoningen in het huursegment, sloegen Koninvest Vastgoed en Bouwbedrijf Vrolijk begin 2016 de handen ineen, voor de realisatie van dit unieke project. Na een 2 jaar durend proces van voorbereiding is de realisatie van dit project in slechts 7 maanden gerealiseerd. De Corneliusflat beschikt over twee- en driekamer appartementen voor (jong)-senioren, en het grootste deel is inmiddels verhuurd. Momenteel zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. De Corneliusflat maakt het mogelijk langer zelfstandig te blijven wonen, nabij alle denkbare voorzieningen, nabij de stad, en nabij Woonzorgcentrum St. Elisabeth. Deze organisatie biedt exclusief voor de bewoners van De Corneliusflat elke denkbare vorm van (thuis)zorg- en welzijnsdiensten. Bewoners worden ook intensief betrokken bij alle activiteiten van Woonzorgcentrum St. Elisabeth. De Corneliusflat: Buitengewoon comfortabel wonen!

Koninvest, Brugstraat 33a, 4701 LB Roosendaal<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432893105124-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief