Afbeelding

Surprise Kookgerei, De kookwinkel voor iedereen

Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Al 15 jaar is Surprise Kookgerei het vertrouwde adres voor iedereen die graag kookt en bakt, van hobby-kok tot professional maar ook voor bedrijven, restaurants en kantoren.

Ila Dolman begon op 24 maart 2001 samen met haar man Dirk een winkel met kookattributen aan de Korte Bosstraat in Bergen op Zoom. Vijf jaar later was het pand te klein en namen ze het naastgelegen pand erbij. Weer vijf jaar later was er onvoldoende ruimte om alle potten en pannen, keukenmachines, huishoudelijke apparaten, koffiemachines, messen en ander keukengerei onder te brengen. “Dus hebben we de sprong gewaagd en zijn op het bedrijventerrein Majoppeveld-Noord  in Roosendaal gestart met onze winkel & magazijn”, aldus Ila Dolman. Hier kunnen onze klanten vrij parkeren voor de deur en op hun gemak (zonder enige verplichting) rondkijken in onze winkel. En de naam is wel heel toepasselijk, als je door de voordeur stapt word je als nieuwe klant zeer aangenaam verrast.

Persoonlijk advies Voor ze de winkel begonnen, was Ila verkoopster van potten en pannen. Ze werd al snel door leveranciers gevraagd om demonstraties te verzorgen omdat ze alles weet over de apparaten maar ook nog eens graag kookt. De perfecte combinatie dus. Deze ingrediënten vormen tevens het succes van Surprise Kookgerei:  “Het juiste advies over het meest geschikte apparaat of gereedschap, dat is voor mij heel belangrijk” legt Ila uit. “We hebben artikelen van verschillende prijsklassen en er is een groot verschil in gebruik. Heb je iets dagelijks nodig of wekelijks? Welke warmtebronnen worden gebruikt en zo kan ik nog even doorgaan.” In de kookwinkel staan diverse demonstratiemodellen waardoor de klant het apparaat kan horen, voelen en ter plaatste kan uittesten. Bovendien biedt Surprise Kookgerei een goede service en kan van vele apparaten en andere artikelen aan onderdelen besteld worden, zelfs als een machine al 20 jaar oud is.

Bekende merken De winkel staat gevuld met allerlei bekende merken waar Ila en Dirk voor honderd procent achter kunnen staan en waar vraag naar is bij de klant. Ze zijn dealer van onder andere Fissler, Le Creuset, Italiaans designmerk Alessi, Magimix, Bamix en KitchenAid. Kortom te veel om op te noemen. Naast een breed assortiment koffiemachines  leveren ze ook vers gebrande koffiebonen. Omdat ze erkend leverancier zijn, kunnen ze ook de officiële fabrieksgaranties bieden. Voor veel gebruikers of mensen met handproblemen is er het OXO keukengerei met extra (brede) grip. En Rösle biedt keukengerei dat nooit roest, zelfs niet na veelvuldige vaatwasmachinebeurten. De keukenprinsessen en –prinsen kunnen kiezen uit diverse bak- en patisseriemachines en aanverwante hulpmiddelen om deeg te bereiden. Alles vergezeld van advies van een echte kenner die vele keukengeheimen prijs zal geven. Surprise Kookgerei is van maandag t/m zaterdag geopend van 9.00-16.00 uur. Alle producten en uitgebreide informatie zijn te vinden op de webshop www.surprisekookgerei.nl

Surprise Kookgerei, Boerkensleen 1A, Roosendaal, 0165-767272

TEKST ELLES JANSEN



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief