"Het streven van Enjooi? Onze klanten blijmaken", aldus Annette Schilder (rechts), hier samen op de foto met winkeltopper Licia. FOTO ELS ROMMERS
"Het streven van Enjooi? Onze klanten blijmaken", aldus Annette Schilder (rechts), hier samen op de foto met winkeltopper Licia. FOTO ELS ROMMERS (Foto: Els Rommers)

Het is één en al genieten in cadeauwinkel Enjooi

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Heb je binnenkort een feestje en weet je niet wat je de gastheer of gastvrouw moet geven? Of wil je met moeder- of vaderdag eens met iets anders aankomen dan de standaard bos bloemen en een fles wijn? Of heb je zin om jezelf eens te verwennen met een kleinigheidje, iets waar je blij van wordt? Ga dan naar Enjooi, de nieuwe, sfeervolle cadeauwinkel, bomvol prachtige en betaalbare artikelen op het gebied van wonen en koken.


DOOR ELS ROMMERS

Ogen schieten tekort als je het schitterend ingerichte winkelpand van Enjooi in de al even prachtige Passage betreedt. Je wordt acuut hebberig bij het zien van de smaakvol geëtaleerde collectie. Al helemaal als je de prijskaartjes leest, want de allure en kwaliteit die de artikelen uitstralen, vind je niet terug in de prijzen. Die zijn namelijk opvallend laag. "Dat is precies de reden waarom we deze winkel hebben geopend", vertelt eigenaresse Annette Schilder. "In Roosendaal miste ik een cadeauwinkel in dit segment. Dat wil zeggen stoere, robuuste, trendy en sfeervolle artikelen die een glimlach op je gezicht toveren en die bewijzen dat kwaliteit niet altijd prijzig hoeft te zijn. Hier kun je vanaf een paar euro je hartje ophalen."

Stoere collectie
"Enjooi is een concept, gestoeld op genieten. Met name op het gebied van koken, eten en huiselijkheid", verduidelijkt Annette. "Onze collectie is net even anders dan in andere winkels. Koop je hier een cadeautje voor iemand, wordt het niet alleen feestelijk ingepakt, maar kom je ook met iets verrassends en persoonlijks aan. Onze huisstijl is door haar zwart-witte, strakke design heel herkenbaar. Al vanaf de opening merken we dat we voorzien in een grote behoefte. Naast moderne, hippe (gebruiks)artikelen en woonaccessoires, verkopen we ook klassieke producten maar dan met een trendy twist. Kortom: we bieden een unieke mix, waar jong en oud enthousiast van wordt. Ook mannen zijn aangenaam verrast als ze onze stoere collectie pannen en BBQ's zien."

Relatiegeschenken
"In onze winkel staan ter inspiratie talloze cadeaupakketten, waaruit je kunt kiezen. Wil je iets anders samenstellen, dan helpen onze winkeltoppers, zoals wij onze verkoopster noemen, je met alle plezier. Zij hebben verstand van zaken en gaan samen met jou op zoek naar het ideale cadeau. Wil je iemand zelf een cadeau laten uitkiezen? Ga dan voor een mooi verpakte Enjooi-cadeaubon. Tevens zijn wij hét adres voor relatiegeschenken. Ook hiervoor geldt dat ieder pakket een luxe, onderscheidende uitstraling heeft en kwaliteit biedt voor een bijzonder mooie prijs. De ontvangers blij en de gulle gevers ook! Al onze artikelen zijn met zorg geselecteerd. Zo verkopen we ook artikelen van het merk Zoedt. Deze bijzonder fraaie producten, in zwart-wit uitgevoerd, zijn vervaardigd op een zorgboerderij."

Cadeautje!
Met Enjooi lijken Annette Schilder en Marc Heijboer, die zoals altijd als stuwende kracht achter de schermen opereert, wederom een succesformule te hebben gelanceerd. Dit ondernemerskoppel, dat zich al jarenlang inzet om de binnenstad aantrekkelijk te houden voor het winkelend publiek, heeft al vier lingeriezaken. Bovendien zijn zij eigenaar van Rituals dat vorig jaar van de Passage naar de Roselaar verhuisde. Dat ze oog hebben voor wat de klanten willen, lijdt dan ook geen twijfel. Ondanks dat ze het klappen van de zweep ondertussen wel kennen, blijven ze enthousiast. "Er is niets zo leuk als cadeautjes geven", lacht Annette. "En dus hebben we voor onze klanten een speciale openingsaanbieding. Tot en met eind mei krijgt men bij aankoop van drie producten uit de Gusta-collectie een vierde product cadeau! Kom dus vooral eens lekker rondnuffen en Enjooi!" 

Enjooi, Passage 40, 4701 AP Roosendaal, 0165-553224, info@enjooi.nl; www.enjooi.nlGesponsord artikel

The Lingerie Store


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief