"Het team van PMC Zuid West Nederland investeert in de gezondheid van onze cliënten",aldus teamleider Rob de Graaf
"Het team van PMC Zuid West Nederland investeert in de gezondheid van onze cliënten",aldus teamleider Rob de Graaf (Foto: Els Rommers)

"Wij blijven voortdurend in beweging!"

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Heb jij al eens fietsend je eigen smoothie gemaakt? Nee? Grijp dan je kans tijdens de open dag van PMC Zuid West Nederland, de nieuwe naam van PMC Roosendaal dat al 24 jaar een begrip is in de regio. Op 1 september tussen 10.00 en 15.00 presenteert het enthousiaste PMC-team zichzelf en hun prachtige moderne faciliteiten die de afgelopen tijd een fikse metamorfose hebben ondergaan. Dat er nog een vestiging bijkomt in Bergen op Zoom, gelegen op het Bravis-terrein, maakt het feestje compleet…


DOOR ELS ROMMERS

Een vrolijke begroeting, energieke tred en een bevlogen professional. Dat is Rob de Graaf in een notendop wanneer hij vanuit zijn functie als teamleider praat over 'zijn' PMC Zuid West Nederland, zoals het per 1 september gaat heten. Hij is er dan ook vanaf het begin af aan bij geweest. "In 2012 nam het huidige Bravis de praktijk, die sinds 1994 bestaat, over van de vorige eigenaar en in de loop der jaren is het uitgegroeid tot een multidisciplinair paramedisch centrum waar alle kennis en ervaring onder één dak te vinden is", verklaart de bedrijfsfysiotherapeut. "En hoewel we als een zelfstandige BV opereren, werken we intensief samen met de specialisten uit het ziekenhuis, wat grote voordelen oplevert voor onze cliënten."

Groepsgewijs of individueel
"Mensen kunnen vaak nog dezelfde dag bij ons terecht, er zijn korte lijnen én vanwege het grote aantal disciplines dat wij vertegenwoordigen, kunnen wij heel accuraat en op meerdere fronten (tegelijk) behandelen en dat allemaal op deze locatie of in het Bravis", verduidelijkt Rob. "Logopedie en ergotherapie bijvoorbeeld zijn gehuisvest in het ziekenhuis, de overige disciplines, zoals diëtiek, osteopathie, therapie, Mensendieck, podo-, adem- en huidtherapie vinden plaats in één van onze eigen 13 behandelkamers. Ook hebben we twee schitterende sportzalen waar groepsgewijs of individueel getraind wordt. Altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut die een bepaalde specialisatie heeft", benadrukt Rob.

Succesvol resultaat
"Om onze cliënten nog beter van dienst te zijn, werken we sinds kort met een speciale PMC-app, waarmee we zelfs op afstand kunnen coachen. Jong en oud blijken enthousiast en het is bijzonder effectief. Speciaal daarvoor zijn beide sportruimtes compleet opnieuw ingericht. Letterlijk en figuurlijk investeren wij in de gezondheid van onze bezoekers, die overigens niet alleen op doorverwijzing bij ons komen. Want gelukkig is er steeds meer aandacht voor preventieve zorg, zodat een hoop klachten voorkomen worden en men gezond en fit ouder wordt. Onze clientèle bestaat uit jonge kinderen en senioren en alles daartussenin. Waar de één een behandeling nodig heeft, komt de ander lekker bewegen. In alle gevallen stellen we een schema op met een reële doelstelling, samen werken we daaraan en samen vieren we het succesvolle resultaat."

Open deuren
PMC staat dus voor zorg op maat, innovatie, betrokkenheid, flexibiliteit en heel veel paramedische kennis en kunde onder één dak. "Maar hoe fijn het ook is dat hier terplekke bijvoorbeeld een echografie gemaakt kan worden, mensen moeten zich hier natuurlijk ook thuisvoelen", vindt Rob. "En dat doen ze gelukkig. En dat vertaalt zich in de groei die we nog steeds doormaken. Om die uitbreiding én onze nieuwe naam te vieren, zetten we onze deuren op de Vijfhuizenberg wijd open voor het publiek op 1 september tussen 10.00 en 15.00 uur. Je kunt dan een gratis health check laten doen, er is een lucratieve winactie, je krijgt een goodiebag en er is een smoothiefiets! Tegelijkertijd kun je proeven van de gezellige sfeer die hier altijd hangt. Dus wees welkom."

Remko Vermunt


Gesponsord artikel

Paramedisch Centrum Roosendaal


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief