Voets Assurantiën draagt bij aan kunstwerk Roosendaal 750 jaar
Van links naar rechts Toon van Oers, Cor Verbogt en Rob van Sprundel.
Van links naar rechts Toon van Oers, Cor Verbogt en Rob van Sprundel. (Foto: )

Voets Assurantiën draagt bij aan kunstwerk Roosendaal 750 jaar

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Cor Verbogt, voorzitter van Stichting Roosendaal 750 jaar, heeft uit handen van Rob van Sprundel, directeur Voets Assurantiën, symbolisch een waardecheque ontvangen voor de bijdrage aan het jubileumjaar.


Samen met de Noord-Hollandse particuliere schadeverzekeraar Nh1816 levert Voets Assurantien een substantiële bijdrage aan de realisatie van het unieke kunstwerk D' Ouwe Sok. Dit kunstwerk van Léon Vermunt en Ruben van de Ven wordt 5 november onthuld aan alle inwoners van Roosendaal en komt mede tot stand door de creatieve inbreng van zo'n 400 inwoners.

Bij het kunstwerk worden diverse spullen van nu bewaard in een capsule. Pas zodra de volgende generaties het 800-jarige bestaan van Roosendaal vieren, wordt de capsule weer geopend.

Roosendaalse onderneming

Voets Assurantiën is een échte Roosendaalse onderneming, die al sinds de jaren zeventig breed financieel advies geeft aan particulieren en bedrijven. "90% van onze klanten woont in Roosendaal óf heeft een band met de stad" vertelt Rob van Sprundel. "Wij zijn trots op ons Roosendaals DNA en blij om samen met Nh1816 iets terug te geven aan de inwoners van de stad."

Stichting Roosendaal 750 jaar

Dat dit in de vorm van een blijvende herinnering kan als D' Ouwe Sok is extra mooi. Dat beaamt ook Cor Verbogt namens Stichting Roosendaal 750 jaar. "De donatie aan het kunstwerk sluit goed aan bij de missie en visie van onze stichting, omdat het kunstwerk het resultaat is van de samenwerking tussen de kunstenaars en vele Roosendalers."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>