De lancering van ROOS24. FOTO RIK GROENLAND
De lancering van ROOS24. FOTO RIK GROENLAND (Foto: Rik Groenland)

Dit is… ROOS24

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Shoppen in Roosendaal? In het winkelhart van de stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke kledingwinkels. Alleen hier vind je de mooiste optiekzaak van het land, de énige grote Amerikaanse diner in Nederland en één van de grootste muziekwinkels van Europa.

Ter promotie van de Roosendaalse binnenstad introduceren wij ROOS24, een uniek spaarprogramma. Dit is een samenwerking tussen de lokale winkeliers en horecaondernemers, de gemeente, parkeerbeheer en vastgoedeigenaren met ondersteuning van de provincie Noord-Brabant. Daarmee wordt winkelen in Roosendaal nóg leuker!

Wat is het?
Het nieuwe ROOS24 spaarprogramma is op 1 september gelanceerd op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Met de gratis Roospas kunnen consumenten bij winkels en horeca voortaan sparen voor gratis producten of diensten.
Op die manier word je dus beloond voor elke aankoop die je in de Roosendaalse binnenstad doet. De gespaarde punten op de Roospas kun je inleveren voor gratis producten of diensten bij alle deelnemende winkels en horeca. Maar je kunt de punten ook gebruiken voor korting op parkeren in alle parkeergarages in de binnenstad van Roosendaal.
Naast het sparen maak je met de persoonlijke Roospas elke maand kans op mooie prijzen. Uit alle geactiveerde passen worden maandelijks de gelukkige winnaars getrokken.

Dit is van en voor Roosendaal
Bij meer dan 50 winkels en horeca kun je met je Roospas terecht. Van bouwmarkt tot lunchcafé en van optiekzaak tot chocolatier. Op die manier gaat sparen dus extra snel. De deelnemers herken je aan de ROOS24-sticker op de winkelruit of bekijk je online op ROOS24.nl.
Het spaarprogramma is bedoeld voor iedereen die winkelt in de binnenstad van Roosendaal. Of je hier nu graag je wijn koopt, kleding shopt of gewoon lekker een terrasje wilt pikken: met de Roospas word je voor elke aankoop beloond.

Hoe werkt het spaarprogramma?
De Roospas is verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels en horeca en is via de website of in de winkel op de Ipad binnen twee minuten te activeren. Bij elke besteding van 2 euro ontvang je 1 spaarpunt. Je actuele saldo bekijk je door in te loggen op ROOS24.nl of op één van de tablets in de winkel. Vervolgens verzilver je de punten voor gratis producten of diensten in de binnenstad. Bekijk het actuele welkomstaanbod van alle deelnemers op de website.

ROOS24.nl: altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Wil je weten wat er speelt in de binnenstad? Welke evenementen er op de agenda staan? Wat de leukste tentjes zijn om te lunchen? Of wat de modetrends van het najaar zijn? Op onze website lees je de achtergrondverhalen van jouw favoriete winkels. Dit is hét platform voor jouw bezoek aan de Roosendaalse binnenstad. ROOS24.nl, voor alles wat je altijd al wilde weten over Roosendaal. Dit ís Roosendaal.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief