Delta Rusela
Delta Rusela (Foto: Mathias)

Compacte waterontharders van Delta bij Saman Groep

  Bedrijvig Nieuws

ZIERIKZEE - Recent heeft Saman Groep uit Zierikzee Delta waterontharders in het assortiment opgenomen.


Deze producten hebben een zeer constante kwaliteit, goede garantie voorwaarden en hebben een zuinige werking, bovendien zijn ze compact. Van de Delta Rusela kunnen de ontharder en het zoutreservoir onafhankelijk van elkaar gemonteerd worden. Dat betekent dat ze dus in een meterkast of kruipruimte geplaatst kunnen worden. De Delta Escalda wordt daarentegen in een box geplaatst en kan zowel achteraan als ook op beide zijkanten aangesloten worden. De eerste reacties van klanten zijn dan ook zeer positief.

Consequenties hard water?
"Uit onderzoek is gebleken dat er met zacht water flink bespaard kan worden op energiekosten. Verwarmingsinstallaties en boilers werken minder goed door hard water, omdat de kalkaanslag die erop ontstaat isolerend werkt. Dit zorgt voor rendementsverlies en kan een energierekening laten stijgen met € 120,- per jaar. Tegelijkertijd verlengt zacht water ook de levensduur van apparatuur.
Het gebruik van waspoeder kan gehalveerd worden en ook de temperatuur van het wasprogramma kan omlaag. Want hoe zachter het water, hoe beter het was-resultaat", concludeert Erik 't Mannetje.
Voordelen van Delta waterontharders: compact; past in meterkast of kruipruimte; zuinig; slechts 18 liter water en 300 gram zout per regeneratie; geen elektriciteit nodig; makkelijk te installeren; 5 jaar garantie.
Info: www.samangroep.nl Gesponsord artikel

Saman Groep


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief