KOERZ naar ouderenzorg!
KOERZ naar ouderenzorg! (Foto: NICKFRANKEN.COM)

Een hart voor de zorg, maar nog geen diploma?

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Groenhuysen heeft als werkgever in de ouderenzorg een hoop te bieden. Ook als je nog geen kennis en ervaring in de zorg hebt.


KOERZ is een nieuw programma speciaal voor zij-instromers met de nodige levenservaring en een MBO werk- en denkniveau. Kennis en ervaring in de zorg zijn niet nodig.

Leren in de praktijk

Een groot deel van het leren vindt plaats in de praktijk. Deelnemers werken onder professionele begeleiding 24 uur per week op een locatie van Groenhuysen en besteden daarnaast gemiddeld acht uur per week aan opdrachten. De opleiding is een echt maatwerktraject. Na 1,5 jaar kunnen studenten als volwaardig gediplomeerd verzorgende IG-MMZ bij Groenhuysen aan de slag.

Bea Koot, tot oktober nog bloemist, maakte onlangs de overstap naar Groenhuysen. "Niets houdt me tegen om mijn hart te volgen om meer te kunnen betekenen voor anderen."

Volg een nieuwe KOERZ!

Met het hart op de juiste plek, de nodige werk- en levenservaring, ontvangen wij je met open armen. KOERZ naar ouderenzorg!

Meer weten?

Kijk dan snel op www.werkenbijgroenhuysen.nl/koerzBel 088 - 55 742 20 voor een gesprek met Marius Vergouwen of Annemarie Uitdewilligen of mail werkenbij@groenhuysen.nl!Gesponsord artikel

Stichting Groenhuysen


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief