Drie Dacia's die tegen aantrekkelijke kortingen te koop zijn bij Auto Indumij.
Drie Dacia's die tegen aantrekkelijke kortingen te koop zijn bij Auto Indumij.

Stap nu over in een nieuwe Dacia van Auto Indumij en profiteer

  Bedrijvig Nieuws

(advertorial) - Overstappen in een nieuwe Dacia is nu wel héél aantrekkelijk! Met de drie topdeals bij Indumij Dacia profiteer je altijd van de beste deal!


Kies bijvoorbeeld voor de luxe Dacia Sandero Bi-Fuel en profiteer van brandstofvoordeel tot wel € 1.000,-. Rijd je liever weg met de stoere Duster? Kies dan voor de Duster Comfort. Een unieke Dacia Duster voorzien van 125pk sterke turbomotor, die we tijdelijk vanaf slechts € 20.500,- inclusief metallic lak aanbieden.

Sandero Bi-Fuel Serie Limitee Royaal
Speciaal voor alle LPG liefhebbers hebben we een bijzonder scherp aanbod. Voor slechts 13.500 euro rijd je weg in een gloednieuwe Sandero Bi-Fuel voorzien van af-fabriek LPG installatie. Door het rijden op LPG bespaar je wel tot € 1.000,- op je jaarlijkse brandstofkosten. Daarnaast is de Serie Limitee Royaal bijzonder royaal uitgerust: wat dacht je van 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak Noir Nacre, parkeerhulp in de achterbumper en een uitgebreid audiosysteem?

Meer weten? “Op onze speciale Dacia actiepagina kun je alle informatie nog eens rustig nalezen en heel eenvoudig een offerte aanvragen. Ga naar www.dacia-indumij.nl/acties en vraag de offerte van jouw favoriete Dacia aan.”

Duster Comfort
Altijd al eens zo’n stoere Duster willen bezitten? “Dan is het nu wel een heel mooi moment om naar de showroom te komen. Indumij Dacia heeft 6x luxe Duster in Comfort-uitvoering ingekocht. Voorzien van metallic lak en in diverse kleuren leverbaar. Zo’n Duster rijd je al voor 20.500 euro rijklaar!  Wist je dat de Duster Comfort voorzien is van airconditioning, sportieve interieuraccenten en een sublieme audioinstallatie?”

Dacia Private lease
Wel het comfort van een nieuwe auto ervaren maar niet de investering vooraf hoeven doen? “Dat kan met Dacia Private lease. Al vanaf 229,- per maand rijd je in een gloednieuwe Dacia. Kosten voor onderhoud, wegenbelasting, verzekering en afschrijving zijn inbegrepen. Het enige dat je zelf nog moet doen is tanken.”

Dacia Quiz

Superleuk van Auto Indumij Dacia! Na het grote succes van de Grote Dacia Quiz in de zomer, vervolgen wij nu met de Grote Dacia Quiz wintereditie 2018/2019! Kijk goed naar de modellen en vul jouw antwoorden in op www.degrotedaciaquiz.nl Je dingt dan mee naar twee gratis toegangskaarten voor de Winter Efteling!

Meer weten over de Dacia acties van Auto Indumij? Kom dan naar de showroom of bezoek onze nieuwe website www.dacia-indumij.nl/acties
Gesponsord artikel

Auto Indumij


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief