Een gratis auto bij Amer Auto's.
Een gratis auto bij Amer Auto's. (Foto: )

Gratis auto bij Amer Auto's!

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - De maand december staat in het teken van saamhorigheid en vrijgevigheid, Amer Auto's te Roosendaal wil hier dan ook graag aan bijdragen door een unieke actie op touw te zetten.


EEN GRATIS AUTO!!!

Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren, het enige wat u hiervoor dient te doen is het liken en delen van de Facebook en Instagram pagina van Amer Auto's en aan te geven waarom u of één van uw naasten deze auto verdient. Een financieel ongunstige situatie? Een plotselinge gezinsuitbreiding? Aarzel dan niet en contacteer Amer Auto's met een korte toelichting. De gelukkige nieuwe eigenaar zal op nieuwjaarsdag bekend gemaakt worden!

Ik ben zelf op jonge leeftijd naar Nederland geëmigreerd en heb mezelf hierbij opgeknokt tot de situatie waar ik me nu in bevind. De kansen en mogelijkheden die mij in een land als Nederland zijn aangereikt heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Hier ben ik dan ook zeer dankbaar voor en vandaar dat ik dit wil laten blijken aan de hand van de actie die ik hierbij heb opgezet. Ik hoop dat ik een zo breed mogelijk publiek zal bereiken en dat de auto daadwerkelijk terecht komt bij iemand die hier behoefte aan heeft en het ook volkomen terecht verdient.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Chauffeur potplantkwekerij

Breda, Naaldwijk, Aalsmeer en Bleiswijk

Meerdere vacatures

Kruiningen

Bezorgers

Omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

allround productiemedewerker Food

Lith

Receptionist(e) / telefonist(e)

Oosterhout

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief