4e klasdagen in 2018. Foto: Juvenaat
4e klasdagen in 2018. Foto: Juvenaat

Juvenaat biedt meer!

  Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Het Gymnasium Juvenaat is een overzichtelijke school, iedereen kent elkaar.  Met versterkt talenonderwijs (Cambridge Engels, Delf-Scolaire en Goethe-programma), de labels hoogbegaafdenprofielschool en olympiadeschool biedt het Gymnasium Juvenaat veel keus en extra uitdaging.


De lessen duren 60 minuten. Daardoor is er nét dat beetje extra tijd voor persoonlijke aandacht, afwisseling in de lesstof en werkvormen. Zo sluit dit goed aan bij de manier van leren zoals je dit op de basisschool gewend was.
Natuurlijk is school school, volg je lessen, maak je huiswerk, krijg je toetsen. Maar er is meer. Op het Juvenaat krijgt je alle ruimte om ook buiten de les aan de slag te gaan. Of het nu om toneel gaat of de LEGO league, of dat je graag muziek maakt of je aansluit bij de schoolkrantredactie, of je je sterk maakt voor het goede doel of voor de feestcommissie, je vindt altijd wel een activiteit waar je je bij aan kunt sluiten.

Open avond
Kennismaken met het Juvenaat kan op de open avond van 19 februari, daarnaast kun je je inschrijven voor de Juvenaat Experience op 27 februari en 13 maart.
Op www.juvenaat.nl vind je hierover meer informatie.Gesponsord artikel

Gymnasium Juvenaat


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief