Foto: Auto Indumij

'Auto Indumij start met voordeligste Private Lease, Twingo vanaf 189 euro per maand'

  Bedrijvig Nieuws

(advertorial) – Auto Indumij, de Renault dealer in West-Brabant, is per 20 februari gestart met de voordeligste private lease van Nederland. Je rijdt al een nieuwe Renault Twingo vanaf 189 euro per maand.  


De Renault Twingo is een verkooptopper. Sinds het vernieuwde private lease aanbod gaan ze als de spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank. Een Twingo is standaard al erg compleet uitgerust en voorzien van een superkleine draaicirkel. Dat maakt het een ideale auto voor in en om de stad. 

Geen zorgen
Wat zo'n lekker gevoel geeft bij Private Lease is dat je geen geld hoeft te reserveren voor onderhoud en reparaties. Private lease is all-in. Na afloop van het contract lever je de auto in, de meer of minder kilometers worden met je verrekend en je bent vrij om een nieuwe Renault te Private leasen. Uiteraard moet je de brandstof die je verreden hebt nog wel zelf afrekenen bij de pomp. 

Nog een voordeel is dat Renault een model voor iedere levensfase heeft. Ben je beginnend automobilist(e) dan is de Twingo een goede keus. Ga je samenwonen of heb je plannen tot gezinsuitbreiding? Dan kan een Clio of Captur passend zijn. In principe kun je ieder Renault model Private leasen.

Voordelen Private lease
Wil je dus nieuw rijden maar niet je hele spaarvarken stuk slaan? Wil je ook geen zorgen over onverwachte kosten? Dan is private lease echt iets voor jou! Kies zelf je looptijd, het aantal kilometers dat je per jaar verwacht te gaan rijden en jouw opties. Omdat we voldoen aan het keurmerk Private Lease zorgen we ervoor dat de maandlast past bij jouw financiële situatie. Hierdoor ben je ook beschermd tegen te hoge maandlasten en kun je ook nog van andere dingen in het leven genieten. 

Zelf berekenen
Wil je zelf berekenen wat private lease voor jou betekent? Vergeet dan niet om alle huidige autokosten mee te nemen. Stel, je hebt nu een auto van 10 jaar oud, dan heb je met vaste lasten als belasting, verzekering, afschrijving en onderhoud al snel te maken met 250 euro per maand. En dan moeten er geen onverwachte zaken stuk gaan. Om te berekenen wat de nieuwe auto maandelijks gaat kosten verwijzen wij je graag door naar www.ikwileentwingo.nl of kom gezellig langs in één van onze showrooms, dan maken we een berekening op maat voor je!
Gesponsord artikel

Auto Indumij


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

magazijn medewerker

Oosterhout

Bezorger Altena Nieuws

Babyloniënbroek, Genderen, Hank

Allround baliemedewerker m/v

Werkendam

Loodsmedewerker

Zundert

Allround medewerker

Moerdijk

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief