Brabantse vestigingen Auto Indumij tijdens carnaval gewoon geopend

  Bedrijvig Nieuws

(advertorial) - Auto Indumij, de Renault dealer in West-Brabant, is tijdens de carnavalsdagen gewoon geopend!  


"Veel Brabantse medewerkers van Auto Indumij vieren carnaval. Grote kans dat je jouw serviceadviseur, monteur of verkoper hossend voorbij ziet komen in de polonaise. Toch hebben we ook dit jaar weer voldoende bezetting om onze vestigingen goed bemand te laten zijn."

Doordraaien
We zorgen voor voldoende bezetting want er iets niets zo vervelend dat wanneer je auto er tijdens carnaval mee ophoudt, je niet naar de volgende optocht kunt rijden omdat de dealer dicht is. Ook tijdens Carnaval zijn we je graag van dienst!  

Te gekke acties
Het lijkt wel of onze acties ook met een carnavalesk sausje zijn overgoten. Waar kun je nu een gloednieuwe auto rijden vanaf € 189,- per maand? Alleen bij Auto Indumij! Bekijk het aanbod op www.ikwileentwingo.nl en vraag jouw persoonlijke offerte aan. Die ontvang je direct, zelfs na een avondje carnavallen!

Nieuwe Kadjar
Ben je het hossen beu en wil je even bijkomen in een comfortabele stoel? Kom dan eens langs voor een proefrit met de nieuwe Renault Kadjar. Deze crossover van Renault is op veel punten verbeterd en kent compleet opnieuw ontworpen stoelen voor maximaal zit- en uitrustcomfort. Bekijk de nieuwe Kadjar alvast online

Nieuwe Clio
Groot succesnummer van Renault is de Clio. Al jarenlang voert deze auto de verkooplijsten aan. Binnenkort staat de compleet nieuwe Clio in de showroom bij Auto Indumij. Wij kunnen niet wachten om deze prachtige nieuwe auto welkom te heten! Ben je ook zo benieuwd en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan nu gratis in voor onze Clio-nieuwsdienst.

Fijne Carnaval!!
Gesponsord artikel

Auto Indumij


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

magazijn medewerker

Oosterhout

Teeltmedewerker potplanten

Breda

Bezorgers

omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

BBL Leerlingen verzorgende D

SOMEREN, CRANENDONCK WEERT, NEDERWEERT EN LEUDAL

Schoonmaker m/v

Almkerk

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief