Het pand aan de Beethovenlaan wordt nu nog verbouwd. Een virtuele weergave van het eindresultaat is te zien tijdens het VIP-weekend. FOTO ELS ROMMERS
Het pand aan de Beethovenlaan wordt nu nog verbouwd. Een virtuele weergave van het eindresultaat is te zien tijdens het VIP-weekend. FOTO ELS ROMMERS (Foto: Els Rommers)

Bij Anytime Fitness Roosendaal kun je 24/7 sporten

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Ga jij niet naar de sportschool omdat je onregelmatige diensten werkt? Of ben jij het actiefst als iedereen ligt te slapen? Of wil je liever niet met anderen sporten maar wel professionele begeleiding krijgen? Geen probleem! Want begin mei opent Anytime Fitness haar deuren op de Van Beethovenlaan. Daar kan iedereen 24/7, 365 dagen per jaar terecht om op een verantwoorde, veilige manier te sporten. Dus ook op feestdagen!


DOOR ELS ROMMERS

Tien jaar geleden opende Daniël van Nassau zijn fitnesscentrum, Dynamic Movement Sports. Daarvoor was hij jarenlang lid van diverse sportscholen en mettertijd ontwikkelde hij een sterke visie op het runnen van deze health centra. "Ik miste persoonlijke betrokkenheid, vond dat er niet genoeg naar leden werd geluisterd en vond de hygiëne ondermaats. Dus begon ik mijn eigen sportschool waarin ik mijn ideeën in de praktijk bracht", vertelt de sportieve ondernemer. Zijn aanpak bleek succesvol en al snel genoot zijn sportcentrum een goede naam.

Wereldwijde toegang

En toch sluit Dynamic Movement Sports binnenkort haar deuren. Daniël vertelt waarom. "Ik wil het onze leden nog aangenamer maken. Want nu is iedereen nog gebonden aan openingstijden. Mijn partner, Marcha Gijsen, en ik hebben ons daarom aangesloten bij Anytime Fitness. Deze wereldwijde franchise organisatie maakt het mogelijk om op ieder tijdstip van de dag of nacht te sporten. Je krijgt daartoe een persoonsgebonden sleutel waarmee je iedere vestiging van Anytime Fitness, waar dan ook ter wereld, kunt betreden. En dat zijn er ondertussen meer dan 4000!"

Veiligheid voorop

"Omdat je dus ook 's nachts toegang tot de sportschool hebt, moesten we op zoek naar een centrale, veilige locatie. Die vonden we in de oude Opelgarage, waarvan wij een deel in gebruik nemen", licht Marcha toe. "Als alle sportinstructeurs naar huis zijn, kan men hier nog steeds onbezorgd sporten. De toegang staat namelijk onder continue camerabewaking en er gaat een alarm af als niet-leden toegang tot ons pand proberen te krijgen. Bovendien moet iedereen op die tijdstippen een keycord met een noodknop dragen, zodat er bij calamiteiten meteen hulp ingeroepen wordt."

Virtuele instructies

"Buiten al deze voordelen, is Anytime Fitness Roosendaal vooral ook een prettige en betrouwbare sportschool", onderstreept het ondernemerskoppel. "Wij hebben een gevarieerd aanbod, professionele begeleiding en een uitgebalanceerd introductie- en trainingsprogramma. Alles wat we doen is met aandacht voor en vanuit betrokkenheid met onze leden. Het motto van Anytime Fitness is niet voor niets: care, coach and connect. Ieder lid wordt gerespecteerd om wie die is, ongeacht het niveau waarop gesport wordt. Zo vindt de één het prettig om een groepsgevoel te ervaren, terwijl de ander liever alleen sport. In dat laatste geval kon men dan voorheen bijvoorbeeld geen spinningles volgen. Nu dus wel! Zelf zonder instructeur, want op onze videowand kan een virtuele instructie worden afgespeeld. Of men gebruikt onze app!"

Levenslange korting

Enthousiast tonen Marcha en Daniël hun app die minstens 1700 workouts bevat. Ook blij zijn ze dat fysiotherapeut Thijs Akkermans zitting neemt in hun pand. "Zijn patiënten kunnen bij ons revalideren, andersom geeft hij ons adviezen, waardoor een hoop klachten voorkomen worden. Overigens staat zowel het lichamelijke als het geestelijke welzijn van onze leden voorop. Dat zij dat waarderen blijkt wel uit het feit dat al onze huidige leden meegaan naar de nieuwe locatie. Wil jij je ook bij ons aansluiten? Schrijf je dan in op 15, 16 of 17 maart en krijg levenslange korting! Ook betaal je dan geen inschrijfkosten. Kijk op onze facebookpagina of de website voor de tijden en meer informatie." 

AnyTime Fitness, Van Beethovenlaan 6, 4702 JS Roosendaal, 06-18761096 - roosendaal@anytimefitness.nl - www.anytimefitness.nl.Gesponsord artikel

Anytime Fitness Roosendaal


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief