Banenmarkt Transport & Logistiek op donderdag 28 maart, Handelsweg 11, in Etten-Leur.
Banenmarkt Transport & Logistiek op donderdag 28 maart, Handelsweg 11, in Etten-Leur.

Nog steeds veel kansen in de transport & logistiek

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Alhoewel de transportsector niet meer aan kop loopt qua personeelstekort ten overstaande van andere sectoren, blijft het benauwend. In de toekomst zal de vraag naar personeel het aanbod overstijgen waardoor er nog grotere tekorten ontstaan.


Pak nu jouw kans!
Heb jij altijd al affiniteit gehad met de sector? En zie jij een baan als logistiek medewerker, vrachtauto- of buschauffeur wel zitten? Dan ben jij van harte welkom op de banenmarkt Transport & Logistiek op donderdag 28 maart bij Blom Verkeersschool.

Opleidingen
Ook als je nog niet in het bezit bent van de juiste rijbewijzen en/of certificeringen zien we je graag. Er wordt ook gekeken naar de opleidingsbehoeften en er worden opleidingen met baangarantie aangeboden!

Maak kennis met de sector
Dit is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met de sector en wie weet ontmoet jij jouw toekomstige werkgever!
De volgende bedrijven zijn sowieso aanwezig: De Rooy Transport, Koopman Transport, Werktalent, Modoc, Worktrans & Workbus, JLN transport, Wolframchain, Ploeger Logistics, Timing, Allroad & Farmtrans.

Zorg dat je erbij bent!
Donderdag 28 maart Start 18.45 uur (koffie staat klaar vanaf 18.15 uur).

Aanmelden
Aanmelden gewenst:
www.viaquales.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief