Kies voor Zendow#neo Premium ramen en/of deuren van Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen.
Kies voor Zendow#neo Premium ramen en/of deuren van Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen.

Voorjaarsactie bij Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen

  Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - De energieprestaties van een woning vallen of staan met de mate waarin de bouwschil - eenvoudig omschreven de grens tussen de binnenzijde van de woning en de buitenwereld - is geïsoleerd. Wie gaat bouwen of verbouwen doet er dan ook goed aan om te kiezen voor kozijnen, ramen en deuren die uitmuntend scoren op het gebied van energiezuinigheid.


Met de Zendow#neo Premium energiezuinige kunststof profielen voor ramen en deuren wordt moeiteloos voldaan aan de strengste voorwaarden voor zowel nieuwbouwwoningen als te renoveren bestaande woningen.

Extra voordeel
Profiteer nu van extra voordeel. Kies voor Zendow#neo Premium ramen en/of deuren van Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen en ontvang bij minimaal tien kozijnen in kleur een voucher tot 300 euro. Bij vijf tot negen kozijnen in kleur ligt er een voucher van 150 euro voor u klaar. Met de voucher kunt u naar hartenlust shoppen op: https://www.deceuninck-quickstep.com/nl/shop. De actie is geldig t/m 31 mei 2019.

Maas-Jacobs Kunststof Kozijnen, De Ambachten 31, 4881 XZ Zundert, tel. (076) 5975200
E-mail: info@maasjacobs.nl, www.maasjacobs.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief