Zaterdag 18 mei feestelijke dag bij Van Mook.
Zaterdag 18 mei feestelijke dag bij Van Mook.

Zaterdag 18 mei Buitenkansjesdag bij Van Mook

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Bij Van Mook aan de Bosstraat hebben ze zaterdag 18 mei een feestelijke dag gepland! Er is van alles te doen! Kraampjes vol merkschoenen voor dames en heren met enorme kortingen! U kunt dus heel voordelig een paar merkschoenen uitzoeken voor een mooi klein prijsje!


U kunt een gratis workshop volgen: Van restmateriaal leer maakt u een hippe sleutel- of tassenhanger en die neemt u natuurlijk mee naar huis. Zo maken we van al het materiaal wat we overhouden weer leuke items! Ook kunt u overheerlijke poffertjes eten, vers voor u gebakken!
.… En… u krijgt op de allernieuwste collectie 10 euro korting (per paar vanaf 100,-).

Rondleiding
Een rondleiding door het bedrijf is ook mogelijk, het kundige personeel staat voor u klaar om u de boeiende disciplines van Van Mook te tonen. Zo kunt u een kijkje nemen in de werkplaats en zullen ze u laten zien hoe een schoen vervaardigd wordt en wat er allemaal bij komt kijken.

Welkom
U bent van harte welkom aan de Bosstraat 79 in Roosendaal tussen 09.00 en 17.00 uur!Gesponsord artikel

van Mook Schoentechniek - schoenmode


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES