Foto: CHRISTIAN KEIJSERS FOTOGRAFIE

Feestelijke start project De Bookelaar

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Met het poppende geluid van een paintball-gun, en de onthulling van het bord "100% VERHUURD" is op 19 september 2019 jl. het officiële startsein gegeven voor de realisatie van project De Bookelaar in Roosendaal. Joost Konings, directeur van Koninvest Vastgoed en Toine Theunis, wethouder van de Gemeente Roosendaal spraken beiden over de totstandkoming, en het succes van dit project.


Koninvest verwierf de binnenstedelijke locatie aan de Hulsdonksestraat in 2018, welke toen nog bestond uit 10 verpauperde panden. In een kort tijdsbestek werd een fraai wooncomplex ontwikkeld.

"Het college is zeer verheugd met deze stedelijke transformatie, een mooi woord voor verpauperde panden opruimen. En wij zijn blij met een lokale partij als Koninvest die dit soort initiatieven nemen. Het past uitstekend binnen de Woonagenda." Aldus Wethouder Toine Theunis."

Het complex voorziet in 43 huurappartementen, 2 commerciële ruimtes en 76 parkeerplaatsen op eigen terrein, en bij start bouw is het project reeds volledig verhuurd, De beide commerciële ruimtes op de begane grond, zullen huisvesting bieden aan respectievelijk Koninvest Vastgoed zelf, en een voormalig accountant uit Roosendaal.

"De afgelopen eeuw waren hier op Hulsdonksestraat verschillende generaties van de familie Bookelaar actief als ondernemer. Nadat de panden eind vorige eeuw in onbruik waren geraakt, ging het snel bergafwaarts met de locatie. Getuige de animo voor de appartementen raken we met dit product op deze locatie de juiste snaar." Aldus Joost Konings.

Verschillende projectpartners waren aanwezig bij dit feestelijke moment.

De Bookelaar: Vooruit in wonen. Vooruit in leven.Gesponsord artikel

Koninvest Vastgoed


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief