Vernieuwde duurzaamheidswinkel geopend door Wethouder Koenraad

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Minder energiekosten, meer comfort, goed voor jezelf en het milieu. Je woning of pand verduurzamen heeft veel voordelen. Maar hoe pak je dat aan? Bogers Duurzame Projecten vernieuwde haar duurzaamheidswinkel/showroom aan de Boulevard 166 om antwoord te geven op die vraag. Op 23 oktober verrichtte wethouder Koenraad de officiële opening.


We krijgen dagelijks vragen over de mogelijkheden tot verduurzamen', zegt Frank Bogers, eigenaar van Bogers Duurzame Projecten. 'Mensen hebben de ambitie, zien de noodzaak én de voordelen. Tegelijkertijd weten ze vaak niet waar ze moeten beginnen. Wat werkt wel en wat niet? Waar krijg je subsidie voor? Wat levert het snelste rendement? Welke nieuwe technologieën komen eraan? Wij hebben veel ervaring met verduurzaming in nieuwbouw en bestaande bouw. Van kleine tot grote projecten, van eenvoudige ingrepen tot complete transities. Onze kennis zetten we graag in om woningen en bedrijven te transformeren naar een duurzame toekomst.

In de vernieuwde duurzaamheidswinkel/showrooom vind je informatie over warmtepompen, zonnepanelen, pelletkachels en ventilatie met warmteterugwinning. Veel apparaten zijn aangesloten. 'In bijna alle panden is met een beperkte inspanning nog veel te winnen, dat leidt tot een hoger wooncomfort en een directe daling van energiekosten', vervolgt Frank. We geven graag antwoord op allerhande duurzaamheidsvragen. Ook als het gaat om subsidies. We hebben de kennis in huis en delen die graag. Benieuwd naar de mogelijkheden, maak een afspraak via onze website.

Bogers Installatieburo is een service-gerichte technische totaalinstallateur. Vanaf 1927 is het loodgietersbedrijf gegroeid naar een all-round installatiebedrijf voor loodgieterswerk, elektrotechniek, verwarming, ventilatie, dakwerk en duurzame energie.

Bogers Duurzame projecten - Boulevard 166 - 4701 GC Roosendaal - www.bogersduurzaam.nl – T 0165 - 533062.Gesponsord artikel

Bogers Installatieburo


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief