ASK Romein Bouw haalt zilver op FD Gazellen voor grote bedrijven in Zuid-Nederland

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Ieder jaar organiseert het Financiële Dagblad de FD Gazellen en reikt daarbij een award uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland.


Dit jaar behaalde bouwbedrijf ASK Romein zilver in de categorie grote bedrijven in Zuid-Nederland. Vorig jaar eindigde het bedrijf nog op de derde plaats. "Het goud komt in zicht", klinkt het optimistisch.

Topteam

Waar komt die grote groei bij ASK Romein nu eigenlijk vandaan? We moeten het succes in grote mate zoeken bij de medewerkers. "Zo'n mooi resultaat haal je natuurlijk alleen maar met een topteam. We zijn onze medewerkers dan ook enorm dankbaar voor hun inzet en toewijding", klinkt het bij het bedrijf dat actief is in turnkey bouw, staalbouw, bruggenbouw en offshore projecten.

Op naar goud

Om de groei te consolideren en het bedrijf klaar te maken voor de toekomst investeert ASK Romein volop in de eigen gebouwen en infrastructuur. Zo kregen na een grondige renovatie van de kantoren in de vestigingen van Roosendaal, Katwijk en het Belgische Malle ook de productiehallen een nieuwe frisse look. Het moderne uiterlijk, helemaal in lijn met de ASK Romein-huisstijl, weerspiegelt het innovatieve karakter van dit snelgroeiende bedrijf. "Helemaal klaar voor de toekomst & op naar het goud!"Gesponsord artikel

ASK Romein BV


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES