Schoenen voor het hele gezin bij Van Meer Schoenen in Sprundel
Foto:

Schoenen voor het hele gezin bij Van Meer Schoenen in Sprundel

  Bedrijvig Nieuws

SPRUNDEL – Vlotte modieuze schoenen die ook nog eens lekker zitten. Dat is in één zin de omschrijving van de collectie bij Van Meer Schoenen in Sprundel. Al 55 jaar gevestigd aan het bekende adres in de St. Janstraat. Klanten worden hier vriendelijk te woord gestaan door de inmiddels derde generatie Van Meer; John en Jolanda Roelands. Zij weten precies wat klanten belangrijk vinden; een leuke, vlotte schoen met de perfecte pasvorm. Die vind je bij Van Meer Schoenen, dé schoenspecialist in comfort en fashion.


DOOR CORINE ROKS

“Schoenen voor het hele gezin, van dames- en herenschoenen tot de afdeling kinderen en sport”, beschrijft Jolanda Roelands het aanbod.

De onderneemster over de collectie: “Toonaangevende merken die zich onderscheiden door hun perfecte pasvorm en modieuze look”. Met een greep uit de damescollectie geeft Jolanda verduidelijking. “Voor de dames onder meer de merken Durea, Xsensible, Solidus, Waldlaufer, Mephisto en Wolky. Vlotte schoenen, maar nog belangrijker, schoenen met een prima pasvorm. Allen voorzien van een uitnemend voetbed en verschillende modellen ook leverbaar in diverse breedtematen, van smal tot zeer ruim”.

Voetproblemen

John Roelands vult aan: “We hebben ook klanten die doelgericht een bezoekje brengen aan onze zaak. Denk bijvoorbeeld aan mensen met voetproblemen, of klanten die bij een specifieke steunzool een modieuze schoen zoeken. En er zijn zelfs klanten die ons weten te vinden op aanwijzing van hun podotherapeut”.

“Hebben we een bepaalde schoen of maat niet in huis, dan doen we onze uiterste best om deze voor de klant te bestellen”, aldus John. Van Meer Schoenen staat in de regio niet voor niets bekend om haar klantgerichtheid. “We streven naar optimale service, voor en achter de schermen”, hiermee ook doelend op werkplaats waar kleine reparaties kunnen worden uitgevoerd. Ook tipt John: “Voeten worden door ons vakkundig opgemeten. Vooral bij kinderen in de groei heel belangrijk”.

Loopplezier

Ook heren ervaren steeds meer het comfort van een goed zittende schoen. “Merken die hieraan voldoen zijn bijvoorbeeld Mephisto, Ecco en Panama Jack. Sportieve, stoere of luxe schoenen die het loopplezier bevorderen”, vat John samen.

“Over loopplezier gesproken. Met de uitbraak van corona zijn mensen massaal gaan wandelen. Een trend die we hebben opgemerkt op onze afdeling outdoor- schoenen. Op deze afdeling een ruim assortiment wandelschoenen voor de jonge en de oudere wandelaar. Merken die wij vertegenwoordigen zijn; Lowa, Meindl en Grisport. De wandelsport zit behoorlijk in de lift, mensen willen naar buiten, de frisse lucht in”.

Klompen

In 1965 start de vader van Jolanda op het huidige adres aan de St. Janstraat een schoenenwinkel. “Mijn opa verkocht klompen. Hij regelde voor elk van zijn drie zonen een schoenenwinkel, voor mijn vader Johan een op Sprundel”, aldus Jolanda over het stukje geschiedenis.

Pluspunt

Het ondernemersstel merkt een toename van klanten uit de regio Halderberge en Roosendaal. “De persoonlijke aandacht en uitgebreide collectie worden erg gewaardeerd. Een ander pluspunt is de ligging. Bij ons kun je voor de deur parkeren, helemaal gratis”.

Van Meer Schoenen
St.Janstraat 22
4714 EG Sprundel
Telefoon: 0165 38 23 00
sprundel@vanmeerschoenen.nl
www.vanmeerschoenen.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief