Sophie Mol uit Roosendaal maakt vanavond haar opwachting in The Voice of Holland
Foto: Facebook Sophie Mol

Sophie Mol uit Roosendaal maakt vanavond haar opwachting in The Voice of Holland

  Cultuur

ROOSENDAAL - Sophie Mol uit Roosendaal maakt vrijdagavond haar opwachting in de blind auditions van The Voice of Holland op RTL 4. The Voice of Holland begint om 20.30 uur.


De 25-jarige Sophie Mol zingt op dit moment in haar eigen coverband La Sooph in het het genre pop, soul & r&b. La Sooph zingt akoestisch tijdens diners, bruiloften en recepties, maar kan ook knallen tijdens andere evenementen met verschillende muzikanten.

Van 2010 tot 2013 volgde de Roosendaalse de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam. In 2016 studeerde Mol af als als allround schoonheidsspecialiste om daarna naar Aruba te gaan om er een jaar in de horeca en als zangeres/entertainer te werken. In de tussentijd is ze eigenaresse en allround-schoonheidsspecialiste geworden van en bij Schoonheidssalon Momentje ik.

Muzikaal wordt Sophie Mol onder andere geïnspireerd door Adele, Aretha Franklin, Alicia Keys, Beyonce, Etta James, Joss Stone, Michael Jackson en Stevie Wonder. Tien jaar geleden al won ze de eerste prijs in de talentenjacht Roosendaal Zingt en in 2011 de eerste prijs en de publieksprijs van The Voice of West Brabant. Eerder dit jaar deed ze ook mee aan All Together Now. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief