Echtgenote Anita, burgemeester Han van Midden en de gedecoreerde Pieter Verduin.
Echtgenote Anita, burgemeester Han van Midden en de gedecoreerde Pieter Verduin. (Foto: Lya van Dorst)

Koninklijke Onderscheiding voor Pieter Verduin

  Cultuur

ROOSENDAAL - Toneelmeester en Productieleider, Pieter Verduin is zaterdagavond na afloop van de 40e Priense Swaree Koninklijk onderscheiden. Het was dit jaar zijn 29e en laatste Priense Swaree. Burgemeester Han van Midden prees hem voor zijn inzet op carnavaleske en maatschappelijke terreinen.


Nadat afgelopen zaterdag de avondvoorstelling van de 40e Priense Swaree was beëindigd en Oogeid Markus I, Hofnar DoReMi en Sjampetter Rinus het Priensebal officieel hadden geopend, sloten de gordijnen van de grote zaal zich en wentelden de aanwezigen zich in de feestvreugde. Voor Pieter Verduin, toneelmeester en productieleider, was het zijn 29e en laatste Priense Swaree. In aanwezigheid van het bestuur van Stichting Carnaval Roosendaal, de medewerkers en spelers van deze Priense Swaree werd hij vervolgens Koninklijk Onderscheiden. Verduin was beduusd voor hetgeen hem op dat moment overkwam, maar daarnaast ook blij verrast.

Robbert Temmen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES