Afbeelding
Foto: Google Street View

Bistro Le Mouton in Nispen erkend als Smaakmaker

Door: Peter Houtepen Economie

NISPEN - Bistro Le Mouton aan het Kerkplein in Nispen is officieel erkend als Smaakmaker. Met het label laat de bistro in Nispen zien dat gastvrijheid en duurzaamheid er hand in hand gaan.

Smaakmakers is in het leven geroepen door Vattenfall en HorecaNederland.TV. Zij willen horecazaken mobiliseren om energiebewust en duurzaam te ondernemen. Als een van de eerste Smaakmakers van Nederland komt Bistro Le Mouton nu in aanmerking voor een verduurzamingsbudget van 4.500 euro, een beloning voor bedrijven waar duurzaamheid nu al hoog in het vaandel staat.

Nederland telt in totaal meer dan 60.000 horecabedrijven, die een enorme hoeveelheid energie gebruiken. Een gedeelte daarvan lekt onnodig weg, wat zorgt voor energieverspilling en onnodig hoge energiekosten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief