Foto: Rijnhout Media

Drie mannen aangehouden na vechtpartij woning Bilderdijklaan

  Politie

ROOSENDAAL - In een woning aan de Bilderdijklaan heeft vrijdagmiddag een vechtpartij plaatsgevonden. Drie mannen zijn aangehouden. 


Het voorval vond rond 16.00 uur plaats. De oorzaak van de vechtpartij ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. Er waren drie mannen betrokken bij de vechtpartij. Er is onder andere met meubilair en servies geslagen en gegooid. Ook verklaarde een van de mannen dat er een poging was gedaan om hem aan te rijden.

Een van de drie mannen raakte gewond. Omdat het verhaal met betrekking tot de aanleiding van de vechtpartij ter plekke niet duidelijk werd voor de politie zijn alle drie de mannen (29, 42 en 43 jaar) uit Roosendaal aangehouden.

Zij zitten nog vast in een politiecellencomplex en vandaag worden zij gehoord door rechercheurs over hun aandeel in het incident. Door de politie is geprobeerd in de buurt getuigen te horen, maar dat is niet gelukt. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>