Foto: Alex Schmidt/Shutterstock

22-jarige Roosendaler aangehouden voor bezit hennep

  Politie

ROOSENDAAL - Een 22-jarige man uit Roosendaal is vrijdagavond aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Tijdens een controle werden er henneptoppen in de auto van de man aangetroffen. 


Rond 23.00 uur wilden agenten een auto controleren op de Boulevard in Roosendaal. Toen agenten naar de auto toeliepen, was de bestuurder al uitgestapt. Omdat de agenten hem om een legitimatiebewijs vroegen moest hij de auto openen. Uit de auto kwam een henneplucht. Bovendien zag een van de agenten een zak met henneptoppen in de auto liggen. De bestuurder werd dus verteld dat hij was aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Hierop rende de man er vandoor en probeerde zo aan zijn aanhouding te ontkomen. Omdat hij zich losrukte terwijl een van de agenten hem bij zijn shirt vast had, was het niet zo lastig om hem te vinden. 

De 22-jarige man uit Roosendaal kon even later in de Wilhelminastraat in Roosendaal worden aangehouden. Er werd een handelshoeveelheid hennep bij hem in beslag genomen. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij verder wordt gehoord.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES