Tieners op de bon voor niet kunnen tonen van identiteitsbewijs
Foto: Rijnhout Media

Tieners op de bon voor niet kunnen tonen van identiteitsbewijs

  Politie

ROOSENDAAL - Twee tieners zijn vrijdagavond aangehouden nadat zij zich niet konden identificeren. Ook troffen agenten inbrekerswerktuig aan bij één van de jongens. 


Surveillerende agenten zagen rond 21.30 uur op de Oostelijke Havendijk twee personen staan bij een pand. Omdat de twee opvielen door hun donkere kleding en de capuchons die zij over hun hoofd hadden getrokken, controleerden de agenten wie zij waren.

Het bleek te gaan om twee jongens van 14 en 15 jaar oud, afkomstig uit Roosendaal. Zij konden de agenten geen identiteitsbewijs tonen. Bovendien hadden de twee ieder een andere verklaring over het feit waarom zij zich bij het pand bevonden. Agenten troffen in het tasje van de 15-jarige jongen inbrekerswerktuig. 

Beide jongens kregen een bekeuring voor het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs en de 15-jarige kreeg ook nog een bekeuring voor het overtreden van de APV.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief