Foto: Politieteam Oosterscheldebekken

Politie zoekt getuigen van steekincident op Amethistdijk

  Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft aan het begin van de avond twee jonge mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op de Amethistdijk. Beide mannen raakten daarbij gewond. Het gaat om inwoners van Roosendaal van 23 en 17 jaar oud. De politie zoekt getuigen van het incident.


Omstreeks 18.00 sprak een 61-jarige vrouw uit Roosendaal een aantal jongens aan op het feit dat haar tuinpoort was opengetrapt. Toen haar 23-jarige zoon zich in het gesprek mengde, escaleerde de situatie. Er ontstond een steekpartij, waarbij één van de jongens en de 23-jarige zoon steekwonden op liepen. De 23-jarige man is ter plaatse door ambulancepersoon aan zijn verwondingen behandeld. Hij is aangehouden op verdenking van poging doodslag en zware mishandeling. Hij is overgebracht naar het bureau. De 17-jarige jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is zaterdagavond in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van poging doodslag en zware mishandeling. 

Getuigen gezocht

De politie zet het onderzoek voort en is op zoek naar getuigen van het opentrappen van de tuinpoort, van het gesprek daarover en van het incident dat daarna volgde en dat uitmondde in het steekincident. Hebt u informatie, camerabeelden etcetera, neemt u dan alstublieft contact op met de politie. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES