Foto: Politie

Man (34) aangehouden na kweken van hennep in woning Gerard Ter Borchstraat

  Politie

ROOSENDAAL - Een 34-jarige inwoner van Roosendaal is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden nadat er twee hennepkwekerijen in zijn woning werden aangetroffen. Enexis schakelde de stroom in de straat voor enige tijd uit. 


In de nacht van zaterdag op zondag zijn in een woning aan de Gerard Ter Borchstraat twee hennepkwekerijen aangetroffen. De politie kwam de kwekerij op het spoor doordat er wateroverlast was. 

De politiemensen stelden een onderzoek in de woning in om te achterhalen wat de oorzaak voor de wateroverlast was. Daarbij troffen ze op twee plaatsen in de woning hennepkwekerijen aan. Omdat het water onder andere via de meterkast wegliep, moesten medewerkers van Enexis de stroom in de straat uitschakelen om een veilige werksituatie te kunnen creëren. Toen de bewoner van de woning rond 03.00 uur thuis kwam, is hij direct aangehouden. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de hennepkwekerijen geruimd. De verdachte heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zondag verhoord.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>